رستوران سلر دوکان روکا اسپانیا
رستوران سلر دو کان روکا توسط سه برادر اداره میشود که سرآشپز این رستوارن خوان روکا است
و جوزف روکا مسئول نوشیدنیها و جوردی روکا آشپز شیرینی هستند.
آنها آشپزی و رستورانداری را از والدینشان آموختند.
رستوران سلر دو کان روکا یکی از رستورانهای مجلل و باشکوه اروپا است.
برادران روکا با حس خلاقانه و شوخطبعانه خود یک پیشغذای جادویی به نام «دنیا را بخور» برای مهمانانشان سرو میکند
که به نشانه ۵ قاره دنیا، حاوی ۵ قسمت است که هر کدام طعم خاص و ویژهای دارند.
خصوصیت غذاهای این رستوران کاتالانی، استفاده از مواد اولیۀ محلی و ادویه جات این منطقه
و ترکیب غذاهای مدرن و با غذاهای سنتی کاتالونیا است.
علاوه بر این مشخصات، برخورد بسیار گرم و محترمانۀ پرسنل با مشتریان نیز
یکی از دلایل انتخاب رستوران “ال سلر دو کان روکا” بعنوان بهترین رستوران جهان اعلام شده است.
لینک کوتاه برای مطلب